Matrasstichtingen
   03/25/2020 11:56:47    0 Comments
Matrasstichtingen

Matrasstichtingen

Leg een goede basis voor een goede nachtrust. Wanneer het tijd is om je slaapsituatie bij te werken, praten de meeste mensen over het kopen van een nieuwe matras. De waarheid is dat je zowel een matras als een fundament, ook wel boxspring en verstelbare matrassen en funderingen genoemd, nodig hebt om een goede nachtrust te krijgen. Een match made in heaven. Matrassen en boxsprings gaan samen als twee handen op één buik.

Als je het zonder de een of de ander probeert te redden, ontbreekt er iets. Wanneer u uw matras upgradet, is het essentieel om hetzelfde te doen voor uw fundering. Houd hier rekening mee wanneer u uw nieuwe slaapset koopt.

Rust zacht.

De fundering of boxspring is belangrijk omdat het als basis van je slaapset veel van de nachtelijke slijtage van je bed opneemt. Comfort van onderop. Hoewel de meeste mensen zich concentreren op het matras voor comfort, is uw fundament in werkelijkheid verantwoordelijk voor een groot deel van het comfort en de ondersteuning van uw bed. Het yin en yang van slaap. Koop bij aankoop van een nieuwe matras altijd de bijbehorende foundation. De twee stukken zijn ontworpen om als een team samen te werken.

Share This Post :