Verstelbare bedden
   03/20/2020 15:07:09    0 Comments
Verstelbare bedden

Beweegt u bed?

Als u op zoek bent naar het ultieme slaapcomfort is een verstelbaar bed, met zijn verschillende flexibele posities, misschien wel de oplossing voor een goede nachtrust.

Het geheim achter deze bedden

Verstelbare bedden of ook wel verstelbare bases of funderingen genoemd, bieden meer slaaphoudingen dan u zich voor kunt stellen. Het hoofd- en voeteneind kunnen verhoogd en verlaag worden tot vele niveaus en combinaties. Er bestaat ook een optie waarbij het hele bed verhoogd of verlaagd kan worden. Het geheim van dit soort bedden is dat een verstelbare basis, beheerd door een controller, wordt gecombineerd met matrassen die speciaal zijn gebouwd voor flexibiliteit. Het frame en de slaapset bewegen mee.

Twee van hetzelfde

Zorg ervoor dat u een verstelbaar frame koppelt aan een hoogwaardig verstelbaar matras, dit omdat de buigende beweging extra slijtage veroorzaakt. Matrassen funderingen die niet zijn gebouwd voor verstelbare bedden mogen niet worden gebruikt op een verstelbaar bedframe. Verstelbare matrassen kunnen binnenvering, schuim of een combinatie van beiden zijn.
Verstelbare bedden zijn een groeiende trend in de matrassenindustrie. Afgelopen jaar heeft er een omzetstijging van 24% plaats gevonden. De bedden zijn betaalbaarder dan ooit tevoren, waardoor ze iets zijn waar iedereen over droomt.

Niet een standaard bed

Het standaard bed van tegenwoordig is niks vergeleken met onze verstelbare bedden. Deze verstelbare bedden zijn namelijk ontworpen om er goed uit te zien in uw slaapkamer, ook zijn het aantrekkelijke, hoogwaardige meubelstukken die volledig kunnen worden gestoffeerd. Als u een verstelbaar bed eenmaal hebt mogen ervaren wilt u nooit meer anders.

Een comfortabele plek

Uw verstelbare bed op zijn plaats krijgen is eenvoudig. Alle verstelbare bedden worden geleverd met gebruiksvriendelijke elektrische controllers, waarmee u met één druk op de knop de positie kunt veranderen. Het verstelbare bed biedt veel flexibiliteit en comfort. U kunt de posities vooraf instellen of u kunt het bed bedienen met een app op uw telefoon.

Voor uw gezondheid

Verstelbare bedden maken niet alleen uw nachtrust nog comfortabeler, maar bieden naast dat nog veel meer. Deze bedden kunnen bijvoorbeeld helpen bij het behandelen van verschillende gezondheidsproblemen, zoals zure reflux, gezwollen benen of voeten, rugpijn of ademhalingsproblemen. U kun uw klachten verlichten door het verstelbare bed op de juiste positie in te stellen, deze kunt u ’s nacht gemakkelijk veranderen. Sommigen bedden bieden speciale ledensteun. Bedden die omhoog en omlaag kunnen maken het ook gemakkelijker om in en uit bed te komen. Ook als u een snurkende partner heeft zijn verstelbare bedden een goede oplossing.

Recliner jaloers

Terwijl uw verstelbare bed veel slaapvoordelen biedt, zijn veel van de modellen van vandaag uitgerust met functies die u wakker in bed net zo ontspannend maken als uw favorieten fauteuil met ligstoel, lendensteun en hoofdkanteling. 

Share This Post :